BEHANDLINGSTYPER

På Ekerö Massageterapi fokuserar alla behandlingar på att du ska bli av med dina problem här och nu men också att du ska slippa få tillbaka problemen längre fram. Genom tester och noggranna analyser går jag till botten med vad som orsakar symptomen och tar fram en långsiktig rehabiliteringsplan så att du ska bli av med problemen en gång för alla. Det kan till exempel handla om stretching, styrketräning, bålstabilitet, skulderstabilitet, höftstabilitet, mobilisering av bröstrygg, andningsmönster och ergonomi.

För dig som inte har några större problem utan vill ha avslappning och behandling för spända och ömma muskler är istället en klassisk massage ett perfekt alternativ.

Självklart använder jag 100 % ekologisk massageolja.

Behandlande massage (massageterapeutisk behandling) fokuserar på dina specifika problem eller skador. Det är även en utmärkt behandling för dig som vill förebygga problem. Stort fokus läggs på varför problemen uppkommit och de underliggande problemen som skapar dina symptom.

Behandlingen löser upp muskelspänningar, förbättrar muskelstyrka och muskelfunktion samt ökar ledrörlighet och töjer ut bindväv. Tillsammans bidrar detta till att minska eller helt ta bort dina besvär. I behandlingen ingår bland annat tester och funktionsanalys, mjukdelsbehandling, triggerpunktsbehandling, muskeltöjningar samt ett skräddarsytt träningsprogram.

Läs mer och boka

Hypervolt® Session är en speciellt framtagen vibrationsbehandling där det supermoderna massageverktyget Hypervolt används. Jag använder sen tidigare Hypervolt® flitigt i kombination med andra tekniker och  det har varit så effektivt att jag började testa om konceptet kunde stå på egna ben. Efter att ha testat Hypervolt® Session på ett stort antal kunder med fina resultat har detta nu blivit en helt egen behandlingsform på Ekerö Massageterapi.

Hypervolt® är ett mycket effektivt sätt att släppa på spända och ömma områden som skapar smärta och begränsar rörlighet. Med upp till 3 200 vibrationer i minuten ökar blodcirkulationen snabbt och man kan ofta riktigt känna hur saker som sitter fast helt plötsligt släpper taget. Vill du pröva något nytt och samtidigt komma tillrätta med långvariga besvär kan jag varmt rekommendera den här behandlingen!

Läs mer och boka

Idrottsmassage är en variant av behandlande massage speciellt framtagen för dig som är elitidrottare eller tränar mycket. Behandlingen passar perfekt för dig som till exempel cyklar, löptränar, styrketränar, håller på med hästsport, spelar fotboll, ishockey, handboll eller åker skidor.

Idrottsmassagen är en djupgående och kraftfull behandling där jag fokuserar på dina specifika problem eller skador. Behandlingen fungerar också utmärkt i förebyggande syfte eller för att skynda på återhämtningen i samband med lopp eller intensiva träningsperioder.

Läs mer och boka

Käkleden är kroppens kanske allra viktigaste led. Många människor med rygg- och nackproblem, stressproblem eller huvudvärk har även spänningar i käkleden. Käkleden är även inblandad i många andra störningar i kroppen.

Min käkledsbehandling går ut på att släppa på spänningarna kring käkleden, huvudet och nacken och att även få en avslappnande positiv effekt i resten av kroppen, då käkleden har en mycket stark koppling till nervsystemet. Man kan till exempel få en ökad rörlighet i alla andra av kroppens leder. Många känner inte själva av att de har problem med käken och de flesta har inte fått käkledsbehandling tidigare. De blir därför väldigt positivt överraskade av resultatet

Läs mer och boka

Triggerpunkter är områden i muskler där muskelfibrer har "klibbat ihop sig" till spända muskelstråk med försämrad blodcirkulation. Triggerpunkterna kan ge stora besvär, smärtor och "strålningar" både i enskilda muskler och i andra delar av kroppen.

Triggerpunktsbehandling eller Triggerpunktsmassage fokuserar på att hitta och lösa upp dina triggerpunkter för att du ska bli av med problem och smärtor. I samband med behandlingen ökar jag också rörligheten i de berörda musklerna genom töjningar. Du får också tips, råd och hemövningar så att triggerpunkterna inte kommer tillbaka.

Läs mer och boka

Unna dig en helkroppsmassage! Den klassiska massagen är en mycket avslappnande behandling med en lång rad positiva effekter. Blodcirkulationen ökar och stressnivån sänks. Muskler och bindväv mjukas upp och massagen löser upp spänningar, trötthet och stelhet i musklerna. Massagen ökar rörligheten och minskar även smärta.

Klassisk massage passar perfekt för dig som inte har några större problem eller skador utan mer känner dig allmänt spänd, trött eller stel i kroppen. Du väljer själv om du vill ha en helkroppsmassage eller om jag ska fokusera på specifika områden som till exempel rygg, nacke och axlar.

Läs mer och boka

Att affärerna går bra när medarbetarna mår bra är knappast någon hemlighet. Vill du öka medarbetarnas välbefinnande, förebygga stress och sjukskrivningar och få ett effektivare team är företagsmassage en perfekt lösning! Jag tar med min egen bänk och sköter allt praktiskt och administrativt. Jag kan hjälpa er oavsett om ni sitter på Mälaröarna eller i Stockholm.

Jag träffar gärna ert företag för att berätta om vad Ekerö Massageterapi kan hjälpa er och era medarbetare med, oavsett om det är stela axlar, onda ryggar, idrottsskador eller i förebyggande syfte. Alla behandlingar kan som standard göras i 25, 50 eller 80 minuter men kan självklart också skräddarsys efter era behov.

Kontakta mig för offert

BESÖKSADRESS