Företagsmassage på Ekerö & i Stockholm

Att affärerna går bra när medarbetarna mår bra är knappast någon hemlighet. Friskvård blir allt viktigare för många företag och kan ofta vara en avgörande investering för att få ett välmående företag. Vill du öka medarbetarnas välbefinnande, förebygga stress och sjukskrivningar och få ett effektivare och mer produktivt team? Då är företagsmassage en perfekt lösning! Massage är dessutom avdragsgill och skattefri friskvård enligt Skatteverkets regler. 

Många människor har idag mycket problem och smärtor till följd av ökat stillasittande, enformiga och oergonomiska arbetsställningar, ökad användning av mobiler och läsplattor samt för lite fysisk aktivitet. Detta sliter på kroppen, sänker energinivån och minskar prestationen hos dina medarbetare. De som inte har kontorsjobb rör sig visserligen ofta mer i jobbet men kan å andra sidan råka ut för klassiska överansträngningssskador till följd av tung belastning och ensidiga rörelser under lång tid. Med andra ord är företagsmassage aktuellt oavsett vad ni är för typ av företag. Som massageterapeut kan jag hjälpa dina medarbetare med mer avancerade behandlingstyper än en vanlig massör. Det kan vara allt från musarm och onda axlar eller ryggar till rena idrottsskador. 

Jag tar med min egen bänk eller tar emot era medarbetare på min mottagning på Ekerö och sköter allt praktiskt och administrativt. Jag kan hjälpa er oavsett om ni sitter på Mälaröarna eller i Stockholm.

Alla behandlingar kan självklart skräddarsys till era behov och möjligheter. De behandlingstyper jag erbjuder är:

  • Behandlande Massage
  • Idrottsmassage
  • Triggerpunktsbehandling/Triggerpunktsmassage
  • Käkledsbehandling med huvud & nacke
  • Klassisk Massage

Läs mer om alla behandlingar här.

Ekerö Massageterapi är även anslutet till Actiway om ert företag använder ActiWay för friskvård.

Jag träffar gärna ert företag för att berätta om vad Ekerö Massageterapi kan hjälpa er och era medarbetare med. Jag ser fram emot att höra från er och att hjälpa era medarbetare!