OM EKERÖ MASSAGETERAPI

Jag som driver praktiken heter Per Liestam och är Dipl. Medicinsk Massageterapeut och Dipl. Massageterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Jag är även Certified Human Movement Specialist från Brookbush Institute of Human Movement Science. Jag är också Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage. Dessutom är jag medlem i och ansvarsförsäkrad genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Allt detta är en kvalitetsgaranti för dig som patient.

På Ekerö Massageterapi fokuserar alla behandlingar på att du ska bli av med dina problem här och nu men också att du ska slippa få tillbaka problemen i framtiden. För mig är den stora frågan alltid varför du har fått dina problem. Det är det bakomliggande problemet som behöver lösas för att du ska slippa gå år ut och år in och söka hjälp. Jag behandlar alla former av dysfunktioner och obalanser och jobbar med en mängd olika tekniker som jag anpassar beroende på dina besvär. Genom tester och noggranna analyser går jag till botten med vad som orsakar symptomen och tar fram en långsiktig åtgärdsplan så att du ska bli av med problemen en gång för alla. Det kan till exempel handla om stretching, styrketräning, bålstabilitet, skulderstabilitet, höftstabilitet, mobilisering av bröstrygg, andningsmönster och ergonomi.

Hos mig får du ett stort engagemang och genuint intresse för just din problematik, personligt bemötande och en individanpassad behandling där vi tillsammans jobbar mot att du ska bli problemfri.  Jag lägger extra mycket vikt vid att vara pedagogisk och ge dig tips och råd som du faktiskt kommer använda dig av.

Jag erbjuder:

Nu ser jag fram emot att hjälpa dig bli av med dina problem. Varmt välkommen till mig på Bryggavägen 104B på Ekerö!

Certifierad Massageterapeut Per Liestam på ekeromassageterapi.se

DIPLOMERAD MASSAGETERAPEUT FRÅN AXELSONS

CERTIFIERAD AV BRANSCHRÅDET SVENSK MASSAGE

MEDLEM I KROPPSTERAPEUTERNAS YRKESFÖRBUND

ANSLUTEN TILL ACTIWAY

BESÖKSADRESS PÅ EKERÖ

Bryggavägen 104B, 178 31 Ekerö. Med buss: 342 eller 303 mot Jungfrusund, hållplats Brygga Industri.